RRPI FPRZ

Storitve za posameznike

Home »  Storitve za posameznike

Malka Čeh, Raziskovalno-razvojni psihoterapevtski inštitut FPRZPSIHOTERAPIJA IN COACHING
Malka Čeh, ba. pth, specializantka psihoterapije

Malka Čeh je specializantka psihoterapije in diplomantka psihoterapevtske znanosti (2017). Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ USF ter na zasebni kliniki RRPI. Prehodne delovne izkušnje je nabirala v poučevanju (2003-2008), marketingu (2008-2015) in raziskovalnem asistiranju (2015-). Psihoterapevtsko obravnavo vodi po principih psihoanalitične psihoterapije, ki jih dopolnjuje z nevroznanstvenimi in relacijskimi koncepti, smernicami pozitivne psihologije, metodami fenomenološkega raziskovanja in motivacijskega intervjuvanja.

Kontakt: malka.ceh@rrpi.si
Spletna stran: https://mceh.si

 

PSIHOTERAPIJA IN SVETOVANJE
Barbara Boštic, ba. pth, specializantka psihoterapije

Barbara Boštic je specializantka psihoanalitične psihoterapije in diplomantka psihoterapevtske znanosti. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ USF in v zasebni praksi.

Kontakt: barbara.bostic@rrpi.si

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vel condimentum erat. Mauris ultrices ipsum ipsum, at scelerisque quam condimentum ac. Sed non rhoncus mauris. Ut nec arcu eget eros dictum blandit quis gravida metus. Vestibulum mattis malesuada tincidunt. Nullam et odio posuere, fringilla massa vitae, tincidunt mauris. Nam iaculis neque vitae odio semper ullamcorper. Duis sed bibendum ante. Suspendisse potenti.

OSEBNI COACHING IN SVETOVANJE
Irena Horvat, mag. soc.

Irena Horvat je life coach in osebni svetovalec. Diplomirala (1986) in magistrirala (1992) je na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Delovne izkušnje je od 1988 nabirala v upravljanju s kadri in organizacijskem vodenju (Meltal, Telekom Slovenije, Mercator). Coaching usposabljanja je med 2010 in 2016 opravljala na ICF Belgium, Duke Integrative Medicine, School of Coaching Mastery ter zaključila tretjo stopnjo ICF certifikacije (MMC). Osebni coaching in svetovanje opravlja z odraslimi in pokriva predvsem področja kariernega svetovanja, programiranja sprememb in upravljanja s patogenmi odnosi v sodobnih delovnih okoljih.

Kontakt: irena.horvat.slovenia@gmail.com
Spletna stran: https://irenahorvat.wordpress.com